Nieuwsgierig geworden?

Kom een kijkje nemen bij QKLK om een eerste indruk te krijgen van onze camping.

Klik hier voor de Virtuele Tour


De boerencamping bestaat uit 5 Gers/Yurts 1 groeps Ger/Yurt van 9 meter doorsnede en 15 ruime standplaatsen voor caravans tenten of campers in de natuur. Wij zijn het gehele jaar open omdat de Ger veel tijd vragen om opgebouwd en afgebroken te worden. In een koudere periode kunnen ze heerlijk warm gestookt worden middels een houtkacheltje.

Sanitaire voorzieningen bestaande uit 5 toiletten, 4 douches, 1 familie douche, ruimte met wastafels, spiegels, stopcontacten, overdekte aanrecht- en afwasplaatsen. Centrale vuurplaats in overleg gezamenlijk te gebruiken en technische ruimte.

Inrichting Gertent/Yurt : Vier authentieke bedden met matras, onderlaken en dun fleece deken EXCLUSIEF bedlinnen en hoofdkussen . Keukenblok met gascomfort en complete keukeninventaris koffiezet apparaat en snelkoker, exclusief thee-, en handdoeken. Tafel met 4 kurkjes. Indien gewenst, houtkacheltje bij te plaatsen. Kosten € 8,50 voor ± 11 kg houtbriketten. Koelkast en Electra 6 Ampere aanwezig. Er zijn 3 lichtpunten in de yurt. Elke tent heeft een picknick-tafel, centrale vuurplaats, barbecue kan ter plaatse geregeld worden, boerengolf op afspraak in de buurt, een aantal vuurkorven met barbecue zijn aanwezig.

De camping ligt ongeveer 1 km buiten de kern van het dorp Angeren waar een bakker, een supermarkt e.d. aanwezig zijn. De camping is 8 km van Arnhem en 13 km van de Romeinse stad Nijmegen gelegen.

Ben en Anne-Marie Roelofs uit Angeren zijn in maart 2007 naar Mongolië gereisd om daar de alternatieve Elfstedentocht te schaatsen en zijn toen op het idee gekomen op hun bedrijf naast het houden van kippen, ezels, lama`s, yaks en de zwitserse herder (Berndt) een camping te beginnen met Mongoolse huisjes die wij een luxe tent noemen.