Ben en Anne-Marie Roelofs uit Angeren zijn in maart 2007 naar Mongolie gereisd om daar de alternatieve Elfstedentocht te schaatsen en zijn toen op het idee gekomen op hun bedrijf naast de Kippen, Ezels, Lama`s, Yaks en de Zwitserse Herder (Berndt) een camping te beginnen met Mongoolse tenten.

Per 1 maart 2010 staan er 15 Ger/Yurt tenten + 1 grote Ger/Yurt van 9 meter doorsnede opgebouwd in hun voormalige pruimenboomgaard met een oppervlakte van 1,3 hectare.

De energie wordt doormiddel van 140 zonnepanelen opgewekt en is co2 neutraal.De tenten zijn voorzien van authentieke bedden, tafels, krukjes kastje, keukenkastje en elektriciteit (6 Amp.) Indien nodig kunnen de tenten verwarmd worden met houtkacheltjes. Douches en toiletten zijn op de camping aanwezig.

Tevens zijn andere kampeermiddelen ook toegestaan (maximaal 10). De camping ligt ongeveer 1 km buiten de kern van het dorp Angeren waar een bakker, een supermarkt e.d. aanwezig zijn. De camping is 8 km van Arnhem en 13 km van de Romeinse stad Nijmegen gelegen.

OMDAT HET VEEL WERK IS OM YURTS ELK JAAR AF TE BREKEN ZIJN WE HET GEHELE JAAR OPEN EN ZIJN DE YURTS D.M.V. HOUTKACHELTJES   BEHAAGLIJK WARM TE STOKEN.

 

             

 


 

 

QKLQ | qklq25@hetnet.nl